Share

Η Εταιρία μας

Η Εταιρία μας

01

Η ιστορία μας

Η Οικοδυναμική δραστηριοποιείται από το 2003 στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων υψηλών προδιαγραφών. Δημιουργήθηκε ως συνέχεια της Γενικής Κατασκευαστικής η οποία αναλάμβανε δημόσια έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα από το 1972.

Η Οικοδυναμική εκμεταλλευόμενη την πολυετή παρουσία των εταίρων της στον κατασκευαστικό τομέα αναλαμβάνει, με την προσθήκη του Νικόλαου Μανιουδάκη, την κατασκευή νέων επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών με αντιπαροχή ή εργολαβικά. Η εταιρία ειδικεύεται στις αποκαταστάσεις διατηρητέων και μη κτιρίων. Επίσης διαχειρίζεται ιδιόκτητο επαγγελματικό κτίριο γραφείων καταστημάτων επί της παραλιακής λεωφόρου στον Άλιμο, καθώς και νεόδμητο κτίριο κατοικιών στο Λαύριο.

Το 2014 με την κρίση στο χώρο της κατασκευής, ο Νικόλαος Μανιουδάκης ιδιοκτήτης της εταιρίας, αποφασίζει να μπει στον τομέα του τουρισμού. Μια από τις ελάχιστες υποσχόμενες δραστηριότητες στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία του ξενοδοχείου in[n]Athens στο κέντρο της Αθήνας.
Σήμερα το ξενοδοχείο έχει επεκταθεί και στο όμορο διατηρητέο κτίριο, δημιουργώντας έτσι ένα μικρό design ξενοδοχειακό συγκρότημα. Ένα ακόμα έργο της εταιρίας μας.

02

Το Αντικείμενο μας

Η οικοδυναμική απαρτίζεται από μία εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου να ανταποκρίνεται στα ανταγωνιστικά δεδομένα του κλάδου της. Από τα ιδρυτικά της στελέχη, τους άριστα κατηρτισμένους συνεργάτες της, μέχρι το έμπειρο και πιστοποιημένο εργατοτεχνικό προσωπικό της εργάζεται με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία, την τεχνογνωσία και την επικοινωνία. Συγκεκριμένα η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας επικεντρώνεται κυρίως στους παρακάτω άξονες:

Η οικοδυναμική διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη διαρκή ενημέρωση της σε θέματα τεχνολογίας και νέων υλικών.

Αναγνωρίζεται για τα αρχιτεκτονικά και μορφολογικά στοιχεία των προσόψεων στα κτίρια της καθώς και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.

Χαρακτηρίζεται για την υψηλή αντισεισμική ασφάλεια των κτιρίων της εφαρμόζοντας με συνέπεια της εγκεκριμένες μελέτες.

Εργάζεται για την λειτουργική και εργονομική διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, καθώς και για την σημασία στη κατασκευαστική λεπτομέρεια.

Προσανατολίζεται στον οικολογικό τρόπο σχεδίασης και κατασκευής με γνώμονα τις διαρκώς αναπτυσσόμενες βιοκλιματικές ανάγκες.

Στοχεύει στην σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη με σκοπό την κατασκευή κτιρίων που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονές στεγαστικές ανάγκες, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

03

Οι Δεξιότητες μας

%

Αρχιτεκτονική

%

Κατασκευή

%

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

04

Η Ομάδα μας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στον Άλιμο το 1943. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι ο γενικός διευθυντής της εταιρίας. Διευθύνει επίσης το τμήμα ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, καθώς και το τμήμα των πωλήσεων.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης το 1952. Εργάσθηκε στον χώρο της κατασκευής από μικρή ηλικία. Διευθύνει το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρίας. Προΐσταται και συμμετέχει στο εργατοτεχνικό προσωπικό στον χώρο της κατασκευής.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1973. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Λονδίνο με μεταπτυχιακό στο University College of London. Διευθύνει το μελετητικό και κατασκευαστικό τμήμα της εταιρίας. Επιμελείται τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των κτιρίων και την μετέπειτα επίβλεψη τους. Προΐσταται στην οργάνοση και διαχείριση των έργων. Διευθύνει επίσης το οικονομικό τμήμα.

×
×
×